ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Στη Μάχη των Θερμοπυλών!

Στη Μάχη των Θερμοπυλών», Κατερίνα Σέρβη, εικονογράφηση: Θανάσης Πέτρου, εκδ. Πατάκη.
ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου /συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr

Ο Πλείσταρχος, η Λαμπιτώ, ο Ξέρξης, η Γοργώ, ο βασιλιάς Λεωνίδας, ένα μυστηριώδες «φάντασμα», ο πάντα αισιόδοξος Διηνέκης, ο συνετός Αρτάβανος, ο πρώην βασιλιάς Δημάρατος, ο πρίγκιπας Υπεράνθης, ο Εφιάλτης, ο Υδάρνης και οι άφθαρτοι Αθάνατοι, ο «δειλός» Αριστόδημος και ο γενναίος Αλφεός, οι ανώνυμοι Κισσαίοι και Υρκάνιοι, Μήδοι και Αφρικανοί, Θηβαίοι, Πελοποννήσιοι και Λοκροί, όλοι μαζί, Έλληνες και Πέρσες, παρατρεχάμενοι και οπλίτες, ήρωες και προδότες, μεγάλοι και μικροί, άνδρες και γυναίκες αληθινοί ή φανταστικοί ξετυλίγουν τον μίτο που οδηγεί σε ένα από τα πιο θρυλικά σταυροδρόμια της ιστορίας.
Η επική ιστορία της Μάχης των Θερμοπυλών, σε μορφή κόμικ μεταφέρεται με σεβασμό και μια νέα ματιά από την Κατερίνα Σέρβη... more thinkfreee

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου