ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Καλά Χριστούγεννα- Καλές αναγνώσεις!

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
Μέρες γιορτινές και τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι θα περάσουν κάποιες μέρες στο σπίτι.
Να, η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά με την ανάγνωση και το ξεφύλλισμα  ενός βιβλίου που θα αφυπνίσει συναισθήματα, θα προκαλέσει απορίες, θα γεννήσει εικόνες, θα λυτρώσει ψυχές.
Μερικά τέτοια βιβλία που έχουν αυτή τη δυναμική, την υπέροχη,βελούδινη γραφή και προσεγμένη πλοκή, αλλά και ποιητική διάθεση σας προτείνουμε να αναζητήσετε.
Καληνύχτα, λέμε! Jory John&Benji DaviesΠοιος έκλεψε τον ήλιο;,Κλαίρη Γεωργέλλη, από τις εκδ.Παπαδόπουλος, αλλά και το Φίλοι για πάντα Eric CarleΈνα σπίτι για τον ΦρίξοAyano Imai, από τις εκδ.Καλειδοσκόπιο.
Τέσσερα βιβλία με διαφορετικό ύφος,...more thinkfree
Kαι βιβλιοκριτική της Γιώτας Φώτου για το "Καράβι της γιορτής" Ελένα Αρτζανίδου, Καλειδοσκόπιο στο diastixo.gr
Το καλογραμμένο βιβλίο της Έλενας Αρτζανίδου για παιδιά μεγαλύτερα των 8 χρόνων, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο, πατά πάνω σε χριστουγεννιάτικα έθιμα και παίζει ανάμεσα σε παραμυθένια ατμόσφαιρα και στο ρεαλισμό. Χώρος της ιστορίας ορίζεται η παλιά πόλη του Ρεθύμνου, ενώ είναι τοποθετημένη στη σύγχρονη εποχή. Ήρωές του είναι ο μικρός Σήφης και η παρέα του, και κομβικό ρόλο έχει η πεταλούδα των Χριστουγέννων...more diastixo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου