ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

Μάϊος 2014 μέχρι και σήμερα δημοσίευση βιβλιοάποψη νέων βιβλίων στο
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"από τη Δημιουργό-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Οκτώβριος 2013-Μάϊος 2014
filanagnosiaprogram.blogspot.gr "Βιβλία και Βιβλιοφιλία"Δημιουργός-Υπεύθυνη ύλης Έλενα Αρτζανίδου,συγγραφέας-εκπαιδευτικός.

Μάιος 2011-Σεπτέμβριος 2013
"Βιβλία και Βιβλιοφιλία" και μέσα από το site της Διεύθυνσης Π.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Διευθυντής Μιχάλης Καλογραίας,Yπεύθυνη Λέσχης Ανάγνωσης Εκπαιδευτικών,Μαθητών και Φοιτητών,"Αχιλλέας Καψάλης" -Υπεύθυνη σχεδιασμού και ύλης filanagnosiaprogram.blogspot.com:Έλενα Αρτζανίδου.
Eπικοινωνία:Εmail: filanagnosia@gmail.com

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

“Το Φουσκοχώρι”, Εύα Ιεροπούλου.

ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑ Γράφει η Έλενα Αρτζανίδου / συγγραφέας-εκπαιδευτικός / ardjanidou.psichogios.gr
omileite ploutonikaΠες δύο βιβλία: “Ομιλείτε πλουτωνικά;”, Κατερίνα Ζωντανού,εικόνες Ναταλία Καπατσούλια, και “Το Φουσκοχώρι”, Εύα Ιεροπούλου, εικόνες: Σάντρα Ελευθερίου, εκδ Μεταίχμιο
Οπισθόφυλλο: «Ο Αναστάσης θέλει να γίνει αστροναύτης. Έχει αρχίσει μάλιστα να μαθαίνει και πλουτωνικά. Ευτυχώς. Γιατί πώς αλλιώς θα καταλάβαινε τόσο εύκολα τους φίλους του; Και τι θα έκανε χωρίς τα πλουτωνικά του, τότε που είδε ουρανοκατέβατο εκείνο το παιδί στη γειτονιά;
Μια ιστορία για την επικοινωνία, την κατανόηση και την αποδοχή με τη βοήθεια των πλουτωνικών, της πιο φανταστικής γλώσσας του σύμπαντος. »
Μια όμορφη, ευφάνταστη μικροιστορία για τα θέλω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου